Freelanceri – cum sa dati o nota grafica comunicarii print and web

Stiai ca in calitate de freelancer iti poti mari sau intari vizibilitatea realizand unele documente atractive? Iti venim in ajutor pentru a veni cu mai multa culoare in felul in care comunici.

Realizeaza niste documente cat mai attractive pentru o comunicare cat mai eficienta. Cel mai adesea in mai multe domenii si in cel al freelancerilor, aparenta si grafismul sunt neglijate atunci cand vine vorba despre comunicare. Si in domeniul freelancerilor, acest lucru poate lasa impresia unui amatorism. Nu trebuie insa sa neglijezi impactul vizual al documentelor tale prefesionale care pot fi niste adevarate instrumente atunci cand vine vorba despre comunicare. Suporturile tale de comunicare trebuie sa fie cat mai atractive prin intermediul unei prezentari ingrijite si personalizate.

Astfel vei putea sa retii atentia, sa inciti la lectura, sa susciti interesul, sa faci lumea sa inteleaga care iti este domeniul de activitate, sa iti transmiti valorile si competentele, dar si sa iti valorizezi experienta. Dar inainte de toate aceste documente trebuie sa reflecte si sa iti traduca sectorul de activitate si trebuie sa suscite dorinta de a te cunoaste. Este important deci sa lucrezi la imaginea ta pentru a-ti crea o marca proprie si pentru a te face remarcat.

Care sunt elementele de personificat si de creat? CV-ul tau. Daca nu esti un as in photoshop sau daca nu te descurci prea bine in Word, nu intra in panica. Te poti folosi de unele modele predefinite pentru a personaliza un CV.

Cartile tale de vizita. Exista o multime de site-uri on line care te ajuta sa iti personalizezi o carte de vizita. Ai de ales intre modele personalizate si foarte grafice. Dar ai grija sa alegi un model care sa reflecte, sa se potriveasca cel mai bine cu sectorul tau de activitate alegand mai ales cele mai bune culori.

Site-urile tale web. Un site inseamna si o valoare adaugata profilului tau de liber profesionist si poate sa incite interesul si curiozitatea. Un site web trebuie sa valorifice imaginea ta si sa nu o deserveasca. Pentru a crea un site web reusit, ai la indemana:

–         un sitemaker- un creator de site-uri care te va ajuta sa iti personalizezi site-ul cu niste instrumente simple si puternice.

–         o platforma open source cum ar fi Joomla sau WordPress. Te ajuta sa realizezi destul de usor un site web mai profi. Poti cumpara unele teme personalizate in functie de sectorul tau de activitate.

Trebuie sa incerci sa te faci remarcat prin intermediul creativitatii si a originalitatii. Foloseste culorile potrivite, un grafism modern si epurat si valorizand informatiile esentiale.

No related content found.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Hide me
Sign up! Veti fi la curent cu informatii utile oricarui freelancer.
Name: E-Mail:
Show me
Web Analytics