Freelancer- 7 pagini esentiale pentru optimizarea site-ului tau Web

Sa ai propriul tau site web este un lucru mai mult decat recomandat atunci cand esti freelancer. Este chiar o exigenta atat pentru liberii profesionisti cat si pentru cei care sunt antreprenori. Din aceste motive, continutul este unul indispensabil, dar nu este mereu usor de reprodus. Iata insa care sunt cele 7 pagini esentiale pentru a optimza site-ul tau Web si pentru a-ti prezenta mai bine activitatea.

Pagina de start, de intampinare. Este evident ca este o pagina determinanta deoarece este primul lucru pe care il vede un vizitator. Daca este bine prezentata, retine atentia si da dorinta de a merge mai departe. Trebuie sa beneficieze deci de toata atentia. Aici trebuie sa apara cele mai importante informatii si cele mai utile pentru un vizitator.

Trebuie sa tii actualizezi aici mereu sau automat

–         creatiile sau portofoliul.

–         recomandarile de la clienti.

–         noutatile sau articolele de pe blog.

Serviciile si pretul. Logic, o pagina trebuie sa prezinte si diferitele servicii propuse si preturile aferente. Trebuie sa dai dovada si aici de creativitate si sa le prezinti in asa fel incat sa starneasca curiozitatea celor care vin aici. Daca nu vrei sa afisezi un pret, poti indemna vizitatorii sa te contacteze pentru a discuta mai multe.

Un portofoliu. O pagina care merita cat mai multa atentie. Aici este locul unde iti prezinti munca, experienta, cunostintele… pornind de la diferitele proiecte prezentate cei care sunt interesati isi vor da seama care iti sunt competentele.

Trebuie deci sa gasesti cea mai buna prezentare cu putinta pentru ca portofoliul tau sa fie cat mai atractiv.

O pagina cu FAQ. Iata o pagina cu ajutorul careia vei evita sa fii contactat tot timpul pentru a raspunde la aceleasi intrebari.

O pagina de contact. Un formular de contact este indispensabil pentru ca vizitatorii sa te poata contacta ca sa iti propuna unele misiuni. Nu ezita sa lasi aici si toate profilele tale de pe retelele sociale.

Un blog. Fara sa fie o pagina cu adevarat, un blog poate sa fie atasat unei pagini mai profesioniste. Vizitatorii tai vor putea astfel sa descopere mai bine care iti este domeniul, afacerea, pasiunile, interesele, dar si competentele.

O pagina cu marturisiri. Aici poti afisa ce parere au ceialti despre colaboarea cu tine, despre munca ta. Clientii descoperind aceste referinte, vei castiga mai multa credibilitate in ochii lor.

Sa ai un site Internet este un lucru bun, dar sa dispui si de paginile esentiale este si mai bine. Un site cat mai bine prezentat si cu pagini animate te va ajuta sa te afli printre primii in motoarele de cautare si vei reusi sa atragi si cat mai multi vizitatori.

Vei reusi sa convingi multe persoane si te vei bucura de un real succes in activitatea ta de liber profesionist.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Hide me
Sign up! Veti fi la curent cu informatii utile oricarui freelancer.
Name: E-Mail:
Show me
Web Analytics