Freelancer, Zerodesk- 5 avantaje si 4 inconeniente ale platformelor pentru liber profesionisti

Sistemele de platforme pentru freelanceri sau pentru cei care lucreaza in domeniul microjoburilor sunt unele extrem de interesante pentru micile proiecte sau idei deci nu ai de ce sa le ignori.

Cei care vor sa le foloseasca de ele se pot bucura aici de o multime de avantaje. Dar si de unele inconveniente. Deci la ce ar trebui sa te astepti atunci cand vrei sa folosesti acest tip de platforme.

Iata pentru tine o lista de cinci avantaje si patru inconveniente pentru ca tu sa decizi daca se merita sau nu sa le folosesti.

5 avantaje.

– eficienta si simplitate. Aceste platforme sunt unele foarte bine gandite pentru a gasi cat mai repede ceea ce cauti. Iti poti publica un anunt sau un proiect in cateva secunde, poti compara sau comenta propunerile si poti selecta apoi cel care ti se pare ca merita.

– competente si talent. Pe acest tip de platforme vei gasi o multime de competente, care merg de la redactare la servicii SEO, de la design la programare.

– preturi si tarife. Fata de unele idei preconcepute sau zvonuri, platformele de acest fel nu sunt cele care strica treaba de pe piata. Se pot adapta nevoilor si bugetului fiecaruia. Se propun aici diferite pachete de servicii si de preturi.

– partenerii. Imagineaza-ti ca esti o firma si ca ai nevoie de o aplicatie pentru un proiect dar nu te descurci deloc. Lanseaza cererea ta pe aceste platforme si vei gasi cu siguranta pe cineva care sa te ajute. Si daca esti multumit de munca lor cu siguranta ca vei mai apela inca o data. Deci se pot lega aici si niste colaborari fructuoase si lungi.

– o participare puternica. Exista aici multi participanti si participare ceea ce iti permite sa te bucuri de un camp vast de posibilitati.

4 inconveniente.

– timpul. Cantitate nu inseamna neaparat calitate. Pot fi multe propuneri sau raspunsuri, dar multe pot fi proaste. Trebuie deci sa le triezi, sa le alegi cu cea mai mare grija. Si aici ai nevoie de timp, de mult timp.

– efectul de competitie. Desi nu ar trebui sa existe, acesta isi face insa simtit prezenta. Cand toti muncesc insa nu exista un singur invingator.

– munca la negru. Nu toti de aici un statut de profesionisti. Exista deci o mare concurenta intre freelanceri care fac din activitatea lor o meserie si care mai trebuie sa plateasca si taxe si cei care muncesc la negru.

No related content found.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Hide me
Sign up! Veti fi la curent cu informatii utile oricarui freelancer.
Name: E-Mail:
Show me
Web Analytics