De ce sa devii cel mai bun freelancer- 7 motive

Foarte multe persoane se lanseaza in domeniul freelancing-ului imaginandu-si ca vor castiga mai mult si ca vor putea lucra de unde vor si cand vor. Altii isi imagineaza ca viata unui freelancer este instabila si ca este foarte complicat sa reusesti. Verdict- este posibil sa ai o viata de vis dar asta poate dura destul de mult timp si trebuie sa pui la cale cea mai buna strategie pentru a reusi. Articolele noastre au drept scop sa te ajute sa devii cel mai bun freelancer. Acest articol are drept scop sa iti demonstreze ca viata ta de freelancer poate sa fie cea mai buna daca esti cel mai bun liber profesionist in domeniul tau de activitate.

Poti sa muncesti de unde vrei. Multi sunt nevoiti sa mearga sa munceasca in alt oras de resedinta. Dar multi freelanceri pot sa se instaleze in regiunile unde vor, unde e liniste, unde se simt cel mai bine. Si este foarte posibil sa comunici cu clientii de la distanta.

Iti alegi orarul. Programul clasic de la birou nu este facut pentru toata lumea. Si unele persoane sunt mai productive daca lucreaza seara sau noaptea. Este important sa stii la ce ora, in ce perioada  esti cel mai productiv si cel mai creativ. Te poti organiza astfel si in functie de familie, de viata de familie si de activitatile tale. Dar in mod evident trebuie sa faci in asa fel incat sa fie practic si pentru cei cu care colaborezi. Orice ar fi insa, tu esti cel care decizi si nimeni nu are cum sa iti impuna un program.

Iti alegi clientii si proiectele. Atunci cand munca ta este recunoscuta si cand ai o buna reputatie si vizibilitate ai un anumit privilegiu- acela de a putea sa iti selectezi clientii. Daca nu este insa inca cazul, poti incepe prin a defini care sunt clientii cu care ai vrea sa colaborezi. Dar si care ar fi proiectele tale preferate.

Castigi un venit la nivelul muncii tale. Daca esti cel mai bun in ceea ce faci, poti sa stabilesti tariful pe care il vrei si nu trebuie sa scazi pretul pentru nimeni. Vei fi apreciat la justa ta valoare.

Esti stimulat sa intrerprinzi. Aventura iti permite sa te formezi in domeniul afacerilor si iti poate da idei pentru noi proiecte. Te poti apuca de blogging, de scrierea de carti…

Te intalnesti cu foarte multa lume. Datorita noilor spatii de coworking pentru freelanceri, zilele unui freelancer pot fi foarte bogate in intalniri. Retelele sociale iti permit si ele sa gaseti colaboratori si clienti.

Te poti lansa in invatamant. Este foarte util in activitatea ta de freelancer.

Care exemple sunt cele care te motiveaza cel mai mult sa devii cel mai bun freelancer? Te poti folosi de ele pe post de obiective de atins si pentru a elabora o strategie mai precisa. Daca esti motivat, competent si perseverent vei reusi.

No related content found.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Hide me
Sign up! Veti fi la curent cu informatii utile oricarui freelancer.
Name: E-Mail:
Show me
Web Analytics