Cum sa te folosesti de Evernote atunci cand esti freelancer?

Evernote este o aplicatie care iti permite sa te organizezi foarte bine in viata de zi cu zi. Este util atat pentru viata personala cat si pentru cea profesionala, il poti folosi pentru note, pentru lecturi, pentru articolele de pe web… Cu alte cuvinte, este o aplicatie foarte bogata care iti poate face foarte multe servicii.

Iata mai multe cuvinte despre aceasta aplicatie care iti poate fi de real folos atunci cand esti liber profesionist.

Evernote… o memorie de elefant verde. Si daca Evernote ar fi solutia ideala pentru a –ti goli biroul fizic si casuta ta de mail? Haideti sa descoperim impreuna aplicatia cu un cap de elefant. Episodul 1- stocarea.

O multime de documente, de articole, de proiecte la care trebuie sa muncesti. O tona de post-ituri. Verde pentru Clientul A, albastru pentru clientul B. Roz pentru cele mai importante misiuni, galben pentru blog.

Alte dosare la fel de colorate care regrupeaza cele mai importante lucruri si misiuni, notite si idei pentru proiecte. Si asta nu este decat o mica parte din iceberg.

In casuta de inbox e-mailurile asteapta sa fie citite. Sa nu mai vorbim si despre « Notes » daca lucrezi de pe Mac. Si in navigator, se afla si linkuri inspre site-urile tale preferate, clasate in foldere si subfoldere…

In aceasta provocare in viata de zi cu zi, memoria vizuala iti poate fi de real folos dar si ea are unele limite. Si mai poti pierde si timpul. Si ce ar fi sa introduci Evernote-ul in viata ta de freelancer?

Evernote este aplicatia care iti permite sa capturezi informatii, sub forma de note, de imagini, video sau pagini web. O nota poate sa fie un text, o pagina web sau o fotografie. Poti introduce chiar un memo vocal. Notele pot sa fie triate in carnete de note, sa fie taguite, adnotate, editate, comentate sau gasite cu ajutorul unui motor de cautare.

Episodul 2 – eficienta. Printre deplasari si multimea de lucruri pe care le ai de facut ai nevoie de un lucru care sa fie la dispozitia ta in continuu. Evernote este locul in care poti arhiva in mod simultan mai multe lucruri, continuturi importante care raman mereu accesibile. Nu mai ai nevoie de o multime de carnetele sau agende. Evernote este versiunea lor digitala.

Pastreaza un carnet separat pentru fiecare din proiectele tale. Ai unul pentru textele pe care le scrii, altul pentru blogul tau, pentru fiecare din proiectele la care lucrezi.

Este fundamental sa reusesti sa iti clasezi ideile in maniera distincta. In plus, Evernote iti salveaza si toate cautarile pe care le faci. Il poti folosi si pentru a inregistra unele interviuri.

Poti deveni mai creativ pentru a lasa frau liber imaginatiei. Evernote te ajuta sa iti ogarnizezi ideile si sa te eliberezi de stresul ca trebuie sa iti amintesti mereu cate ceva. De fiecare data cand iti vine o idee te poti folosi de acest pretios instrument. Evernote este intuitiv si accesibil de oriunde. Performanta sa iti va elibera creativitatea.

No related content found.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Hide me
Sign up! Veti fi la curent cu informatii utile oricarui freelancer.
Name: E-Mail:
Show me
Web Analytics