Cum poti fi sigur ca ai ales cel mai bun freelancer

Daca postezi un proiect pe congrazie. ro sau pe zerodesk.ro, cu siguranta ca ofertele nu vor intarzia sa apara si vei putea foarte repede sa iti gasesti cei mai buni colaboratori freelanceri. Aceasta alegere nu este insa mereu foarte usoara. Din fericire avem noi cateva trucuri si sfaturi care iit pot fi de folos in luarea unei decizii.

Intai si intai se recomanda sa nu te grabesti si sa pui in balanta lucrurile sau sa tii cont de mai multe criterii. Acest lucru este valabil mai ales in cazul unor proiecte mai complexe cele care reprezinta o investitie mai mare sau care au o importanta majora pentru tine sau pentru firma ta.

Iata care sunt insa criteriile de care sa tii cont.

Respectarea asteptarilor tale. Atunci cand postezi pe Internet un proiect trebuie sa iti definesti asteptarile precizand termenele de respectat si pretul cerut. Verifica apoi daca cei care aplica pentru proiectul pe care l-ai postat sunt in masura sa iti respecte asteptarile. Compara si preturile propuse de mai multi freelanceri. Asigura-te si ca vor putea respecta termenele impuse. Cel mai bine ar fi sa alegi un freelancer care lucreaza singur sau o agentie care iti poate pune la dispozitie mai multi care pot sa iti  indeplineasca sarcinile.

Posibilitatile de comunicare. In functie de continutul proiectului tau, va trebui sa comunici mai mult sau mai putin cu colaboratorii tai. Asigura-te deci ca respecti toate conditiile necesare pentru comunicare. Daca aceasta se poate realiza prin e-mail sau messenger, localizarea unui liber profesionist chiar nu mai conteaza.

Recomandarile si portofoliul. Site-ul congrazie.ro ofera si posibilitatea sa iti postezi portofoliul. Freelancerii nu trebuie sa uite sa ceara recomandari celor cu care au mai colaborat. Isi vor gasi astfel mult mai usor clienti. Acestea stau drept marturie pentru calitatea muncii lor si pentru seriozitatea lor.

Competentele si experientele. Verifica si daca cei pe care vrei sa ii alegi dispun de competentele cerute si daca au suficienta experienta. Daca ai o indoiala poti verifica si unele recomandari sau evaluari, dar si comentariile lasate de unii utilizatori.

Credibilitatea datelor. Poti sa alegi sa colaborezi cu un freelancer ale carui date le-ai verificat. Acest lucru nu este obligatoriu dar vei reusi sa stabilesti un nivel de incredere intre tine si liberul profesionist.

Tinand cont de toate aceste criterii cu siguranta ca vei gasi cei mai buni colaboratori. Ne dorim sa gasesti pe congrazie cele mai fructuoase colaborari si mult succes in punerea lor in aplicare.

No related content found.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Hide me
Sign up! Veti fi la curent cu informatii utile oricarui freelancer.
Name: E-Mail:
Show me
Web Analytics