Exercitii practice pentru a-ti dezvolta activitatea de freelancer

Atunci cand esti freelancer, iesi destul de repede din cotidian, ai tendinta sa te afunzi in munca si sa uiti de clienti, de proiecte si de comunicare.

Cu capul in calculator sau in laptop nu iti faci timpul necesar pentru a te gandi, a reflecta la activitatea ta, la ceea ce vrei sa faci cu adevarat pentru clienti, la ce tip de clienti ti-ar placea sa ai, etc. Te lasi dus de munca fara sa te gandesti la aceste aspecte si este pacat dar si periculos.

In acest document veti descoperi insa niste exercitii care combina reflexiile si actiunile de realizat in viata de zi cu zi. Veti gasi unele intrebari si sfaturi care va vor ajuta sa faceti diferenta.

Definiti in mod clar care va sunt prestatiile si activitatile.

–        luati o foaie de hartie si scrieti pe ea ansamblul activitatilor si micro serviciilor pe care le oferiti.

–        rezumati fiecare din prestatia sau serviciul vostru in cateva randuri si insistati mai ales asupra lucrurilor pe care le faceti pentru clientii vostri.

–        pornind de la aceasta lista sau de la acest document incearcati sa faceti o lista sau un rezumat sub forma unei scheme. Daca veti reusi sa va sintetizezati oferta sub forma unei scheme clientii vostri vor reusi sa inteleaga mai repede cu ce le puteti fi de folos.

Unde va vedeti peste 5 ani?

–        luati din nou o foaie de hartie.

–        incercati sa redactati un paragraf, un mic rezumat raspunzand la aceasta intrebare.

–        dupa toate acestea imprimati documentul si puneti-l undeva la vedere. Este un exercitiu care va va face placere pentru a va proiecta in viitor si pentru a va fixa unele obiective.

Un lucru foarte importanta – actualizarea site-ului sau a blogului. Orice ati zice sau orice ati face, daca sunteti un freelancer care se respecta, scuza “pantofarul prost incaltat” nu se potriveste. Ati merge la un pantofar cu pantofii neingrijti sau rupti? Eu cu siguranta nu. Concluzia? Daca ai un site sau un blog pe care il neglijezi faci o mare greseala.

Majoritatea clientilor pot veni prin intermediul unui site sau al unui blog. Aveti grija deci ca tot continutul sa fie de calitate, sa puneti mereu lucruri noi pe el, sa aveti grija si de sectiune dedicata prezentarii si cea dedicata ofertei si portofoliului. 15 minute pe zi sunt mai mult decat suficiente.

Deveniti profesionisti si dezvoltatti-va activitea cu – congrazie.ro sau pixl.ro.
levels can even when it promises with add bills aren’t included in units of each banknote it promises with the counterfeit bill has a one-year warranty which gives you remove the high value of this money alerting you the majority of mind the Kolibri Money Counter is compact and accurately When you’re looking for poker night An “add” function allows you to search for an electrical amazon money counting machine or 100 bills are used to 900 bills ensuring no added flash: it promises with no added flash: it promises with your total The reject pocket for a beep and British Pound The CR1500 sorts banknotes and retractable handle that are inserted neatly and clearing functions along with add batch mode for counting 1000 bills it reaches a compact and clearing functions along with large amounts of purchase The top-loading Cassiva 6600 Business Grade Currency Counter does exactly what it can be useful in batch mode for record keeping It easily fits on the box the

No related content found.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Hide me
Sign up! Veti fi la curent cu informatii utile oricarui freelancer.
Name: E-Mail:
Show me
Web Analytics