Cum sa te organizezi zilnic atunci cand esti freelancer?

Gestionarea timpului este uneori prima costrangere atunci cand incepi un proiect. Cum sa iti planifici orele de munca, sarcinile personale si intalnirile pentru ca nu cumva sa uiti sa le indeplinesti sau onorezi?

Aceasta este o intrebare care a suscitat multe intrebari pana la crearea agenelor clasice sau virtuale. Google a venit si el cu o solutie- Google Agenda. Ce inseamna, cum poti profita cat mai bine de acest serviciu sau cum sa o configurezi pentru a putea profita de ea din plin?

Configurarea calendarului Google. Trebuie mai intai sa detii un cont de Google inainte de a putea accesa interfata agendei. Pentru a adauga aici un nou element este de ajuns daca dai click pe ziua si pe ora care doresti. Numele evenimentului poate sa fie scris intr-o casuta care va aparea.

Pentru a accesa optiunea de evenimente, trebuie sa dai click pe « modificarea detaliilor evenimentului ». Poti scrie apoi in detalii ceea ce este legat de eveniment si sa trimiti si invitatii unor alte persoane. Daca si acestea poseda o agenda Google, evenimentul va fi adaugat in planningul lor.

Poti crea calendare pe proiecte si le poti da share. Avantajul agendei de la Google este urmatorul – poti da share si poti «combina » mai multe calendare. Poti crea in mod simultan mai multe calendare pentru a-ti administra afacerile personale sau activitatile profesionale si asociative. Acest lucru iti permite insa si sa urmaresti calendarul, agenda unui partener sau al unui colaborator care ia si el parte la un proiect. Poti crea cate agende, calendare vrei.

Poti administra unele sarcini. Pentru a beneficia de instrumentul gestionarea, administrarea sarcinilor, va trebui mai intai sa transformi din franceza in engleza versiunea de Google Agenda.

Poti crea si unele remindere prin SMS. Pentru a primi in mod automat alerte direct pe mobil, prin aplicatia Google Agenda, iata ce ai de facut :

–         da click pe « parametri », apoi pe « parametri agenda » si verifica fusul orar.

–         Opteaza pentru « configuratie pentru mobil » si ofera unele informatii cu privire la tara de rezidenta si numarul de telefon inainte de a da click pe trimiterea codului de verificare.

–         Trebuie sa introduci apoi codul de verificare primit prin SMS si sa dai click apoi pe « incheierea configuratiei ».

–         Da click apoi pe adaugarea unei alerte pentru orice eveniment pe care il vei crea si alege optiunea “SMS” determinand timpul  de alerta al evenimentului.

Vei fi astfel instintat cu privire la orice eveniment din Agenda ta Google direct prin SMS.

Gooogle Agenda are si o versiune de aplicatie pentru mobil. Toate evenimentele, toata agenda si alte sarcini iti sunt astfel la indemana. 

Citeste mai multe articole te teme freelancing pe congrazie.ro!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Hide me
Sign up! Veti fi la curent cu informatii utile oricarui freelancer.
Name: E-Mail:
Show me
Web Analytics