Cum trebuie sa fie profilul tau pe un site de freelancing?Sfaturi si idei

Vrei sa devi freelancer si primul pas este crearea unui profil pe siteul respectiv. Profilul tau trebuie sa fie 100% completat, sa poata fi verificat si mai ales sa fie real. Cum trebuie sa fie profilul tau pe un site de freelancing ?

In primul rand trebuie sa existe o poza la profil.E vorba de siguranta ca nu este un profil fake iar angajatorul va sti cum arata persoana respectiva si inspira incredere lucrul acesta.Apoi folosestete cuvintele cheie pentru ca ele au menirea sa te ajute ca viitorii colaboratori sa te gaseasca mai repede. Studiile, experienta(cu portofliu atasat)este important sa fie completat destul de mult si sa fie cat se poate de reale si pe bune.Scrie despre ceea ce stii sa faci , da exemple si la sfarsit da testele. Skillurile par a fi o piedica dar de fapt ele te ajuta atunci cand cineva cauta pe cineva care sa stie sa faca ce faci tu.Cat costa ce stii sa faci? Este intrebarea cea mai grea pe care ti-o pune colaboratorul asa ca gandeste-te bine de la inceput, fixeaza-ti tarifele clare si nu renunta deloc.

Trateaza-ti profilul de pe siteul respectiv ca pe tine, ca o persoana, scrie acolo tot ce este bine si te reprezinta iar proiectele vor veni singure. Profilul tau este primul contact pe care posibilul colaborator il are cu tine, este legatura dintre tine si cei care au nevoie de serviciile tale. La inceput pana primesti proiecte si aprecieri despre munca ta , profilul te va recomanda.

Sa fi freelancer inseamna sa pui temelia bine , sa ai un profil profesionist de la inceput pentru a nu intampina probleme de genul ” nu ma baga nimeni in seama” pentru ca tu ai tratat cu superficialitate crearea lui. Intr-un profil de freelancer esti tu , profesionistul care ofera incredere si seriozitate angajatorului.

articol preluat de pe http://congrazie.ro/news/view/14692/cum-trebuie-sa-fie-profilul-tau-pe-un-site-de-freelancingsfaturi-si-idei

No related content found.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Hide me
Sign up! Veti fi la curent cu informatii utile oricarui freelancer.
Name: E-Mail:
Show me
Web Analytics